Leergeld Groningen plaatst functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Hey, ik ben Shamar


Ik werk als jeugdhulpverlener voor Verslavingszorg Noord Nederland en ben daarnaast zelfstandig ondernemer. Op dit moment speel ik in het tweede team van Donar Groningen.

De Week van Leergeld Groningen ondersteun ik van harte. Iedereen moet weten dat er bij Leergeld in samenwerking met het Jeugdfonds mogelijkheden zijn om alle kinderen mee te laten doen aan sport en cultuur, ook als daar in het gezin geen geld voor is. 

Zelf heb ik veel te danken aan Leergeld Groningen. Als kind afkomstig van Aruba kon ik dankzij Leergeld gaan sporten en daarin doorgroeien. En dankzij die sportcarriere heb ik allerlei vaardigheden geleerd en zijn er nieuwe werelden voor mij opengegaan. Zo ben ik in de wereld van de topsport beland en heb ik naar andere landen kunnen reizen voor basketball toernooien. En werd een studie op hbo-niveau bereikbaar!  Nu heb ik een baan waarbij ik jongeren mag helpen om hun leven weer op de rails te krijgen. 


Ook als topsport niet je droom is, kun je bij Leergeld Groningen terecht. Er is meer mogelijk dan de meeste ouders denken.


Thanks Leergeld Groningen!


© foto: Sophie Saddington