Leergeld Groningen plaatst functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

  • Home
  • Nieuws
  • Leergeld Groningen op bezoek bij Jarige Job

Leergeld Groningen op bezoek bij Jarige Job

Vrijdag 10 november is een delegatie van Leergeld Groningen op bezoek geweest bij Jarige Job. Jarige Job stelt Verjaardagsboxen samen waarin alles zit om een verjaardag te vieren, thuis én op school: groot en klein cadeautje, leesboek, traktatie voor in de klas en voor de juffen en meesters, iets lekkers voor thuis, etc. Alles afgestemd op de leeftijd van elke jarige van 2 t/m 17 jaar.  

Op deze eerste Jarige Job Dag voor Leergeldstichtingen hebben wij kennisgemaakt met de medewerkers. Ze gaven uitleg over hun werkwijze en wij kregen een uitgebreide rondleiding door het gebouw. We waren erg onder de indruk van hun werk; echt overweldigend, verrassend en vooral ook enorm leuk voor kinderen. 

Wil jij voor je kind(eren) ook een Verjaardagsbox van Jarige Job? Doe een aanvraag bij ons op: https://www.leergeldgroningen.nl/doe-een-aanvraag